Strandbungalow

De perfecte strandvakantie in Zeeland.
1/5

Slapen op het Strand

Kunt u het voorstellen? De zon zakt langzaam in de zee en de strandgangers verlaten één voor één het strand. Terwijl u met een flesje rosé nog heerlijk van de laatste zonnestraaltjes geniet op uw terrasje. Het prachtig brede strand van Vrouwenpolder helemaal voor u alleen.

Uw Strandbungalow

Een gezellig huisje van ongeveer 25m2 dat op palen een stukje boven het zand uitsteekt. Voorzien van een eigen terrasje met lounge set en strandstoelen. Binnen vindt u een moderne keuken/zithoek met een flatscreen televisie en gratis WiFi. 

Afhankelijk van welk type huisje u reserveert is er beneden een tweepersoonsbed (4 pers. huisje) of twee stapelbedden (6 pers. huisje), op het leuke zoldertje vindt u twee losse bedden. 

 

Service!

Bij aankomst kunt u onderaan de duinen parkeren op een privé parkeerterrein, de kosten hiervoor zitten bij de huur prijs inbegrepen. Vanaf het parkeerterrein zullen we uw bagage éénmalig rond 15:00 naar uw Strandbungalow brengen zodat u het niet over het strand hoeft te dragen. (Bij vertrek komen we het om 10:00 ook weer voor u halen)

Geen zin om naar de bakker te lopen? Geen probleem, onze bakker komt naar u! Vult u bij de receptie een lijst in met welke broodjes u de volgende ochtend wilt ontvangen bij uw Strandbungalow en onze bakker komt ze netjes tot aan uw huisje brengen.

 

Voor dat we het vergeten:

De Huisjes zijn niet voorzien van handdoeken en bedlinnen (wel dekbedden), mocht u deze niet zelf mee willen nemen dan kunt u deze ook bij onze receptie huren.

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in de Strandbungalows

Reserveer op tijd!
 
Check-in / Check-out
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 terecht in uw huisje, mocht u later dan 18:00 aankomen horen wij het graag van u!
Op de dag van vertrek komen wij tussen 10:00 en 11:00 ochtends uw bagage ophalen, hierna kunt u bij de receptie uitchecken.
Bagage transport gegarandeerd tot 18:00. Daarna in overleg.
  • Facebook Basic Black

Breezand 65

4354 NL

Vrouwenpolder

info@strandbungalow.nl

+31 (0)118 591346